Sudergutarnas Ridhusförening

Bokningar

img-1214.jpg

Vill du boka tider i ridhuset, lokaler eller på utebanorna?

From 1 april har vi ett nytt bokningssystem.

Länk direkt till kalendrarna här.

Länk till Infosidan här. (Här kan du se en översikt på dina kommande bokningar.)

Instruktion för bokning i nya systemet finns nedan.

Att-boka-med-boka.pdf

OBS! Det är VIKTIGT att ni läser instruktionen för hur ni bokar med det nya systemet!!! Om ni inte har följt den eller dubbelbokar ändå så är det tidsstämpeln på systemets bokningsmail som avgör vem som får tillgång till anläggningen! Undvik detta genom att ALLTID gå in i "Översiktsvy" för att se om just er tid faktisk är ledig innan ni bokar.

Betala i lådan i ridhuset eller på bankgiro 971-2944. Kom ihåg att skriva namn datum och tid. När du skriver på kuvertet kom i håg att använda samma namn som du bokat i.

Vi har nu även Swish telnr 123 511 07 13. Numret finns även vid lådan i ridhuset. Kom ihåg att skriva namn (om det inte är samma som har bokat) samt datum och den tid du betalar för.

OBS!!! Du måste boka din tid senast dagen innan!!! Detta för att kortryttare skall veta när ridhuset är ledigt. Avbokning senast 3 dagar innan bokad tid.

Hinder står kvar i ridhuset från tisdagkväll till onsdagkväll.

Ridhushyra:

Vardagar fram till kl.15.00   50:-/ tim

Vardagar från kl. 15.00 och helger  80:-/ tim

Juli gäller säsongskortet endast utebanorna

För hela anläggningen mer än 6 timmar samma dag 500:-

Säsongskort (du rider på obokade tider)  500:-

Utebana (dressyr el.hoppbana) 50:-/tim

Lokaler (cafeteria el samlingslokal) 50:-/tim

Välkommen till Sudergutarnas Ridhusförenings hemsida!

img-1209.jpg